2023. december
h K s c p s v
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CreaCom | Szolgáltatásaink
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Szolgáltatásaink

Grafikai és nyomdai munkák

Szórólap, katalógus, névjegykártya és egyéb grafikai megoldások kivitelezése. Megtervezzük, megszerezzük Önnek a legjobb árajánlatokat és le is gyártatjuk. Kérésére házhoz szállítjuk a kívánt anyagok. Ez Önnek a legkényelemesebb és legjobb megoldás! Vágjon bele most!

Termék fotózás

Webáruházba, katalógusba vagy szórólapra, plakátra, étlapra szeretne profi fotótkat? Divat, ékszer, étel és egyéb termékfotózás teljes utómunkával, stúdióban vagy akár Önnél is. Minőségi helyszínek leszervezésébén és megfelelő kiegészítők, statiszták és modellek biztosításában is számíthat ránk. Higyje el, Önnek is lehetnek tökéletes képei termékeiről vagy szolgálttásairól.

Csomagolás tervezés és kivitelezés

Szeretne új csomagolást, esztétikus külsőt adni termékének? Szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal, tervezéssel és prototípus gyártással tudunjuk támogatni vágyát. A prototípus elfogadása után mennyiségi igen kedvező árú gyártást is le tudunk szervezni akár kis darabszámban is.

Honlap és webáruház készítés

Szeretné meglévő honlapját vagy webáruházát felújítani, vagy újra lenne szüksége? Szakmai csapatunk gyorsan, költséghatékonyan és professzionális tanácsokkal létrehozza Önnek a tökéletes honlapot. Növelje bevételét az Internet segtségével és keressen sok pénz webáruházával. Mi tudjuk, hogyan kell és megcsináljuk Önnek!

Videó és reklámfilm készítés

Szeretne videófelvételt egy eseményről, vagy egy hatásos reklámfilmet? Mutassa be rendezvényét, termékét vagy cégét videó segítségével. Az egyszerűbb egy kamerás felvételektől a teljes stábos, sminkes és statiszták, kellékek és helyszínek biztosításával, szervezésévél együtt, egedülálló utómunkával, feliratzással teljesen készre készítjuk videóját. Önnek csak a céljait és az elképzeléseit kell elmondania, a többiről mi gondoskodunk!

Kiállítás, vásár és fesztivál megjelenés

Ha termékével kiállításra, fesztiválva vagy vásárra készűl mi minden előkészületben támogatni tudjuk. A helyszín lefoglalása, a cége megjelenítése, szállítási feladatok és hosszteszek biztosításában is számíthat ránk. Kérésére teljes turnéját is leszervezzük és le is bonyolítjuk.

Közösségi kommunikáció - Facebook marketing

A közösségi média ereje igen jelentős, de ezt Ön is tudja. Viszont a közösség építés fárasztó és rendszeres, kitartó, következetes munkát igényel. Szakembereink felépítik a stratégiát és hűséges követőket hoznak Önnek és vállalkozásának. Ötletes grafikai megoldásokkal, szövegekkel elérjük, hogy a legjobb oldalát mutassa cége, szolgáltatása és a követőkből már könnyebben lehet vásárlói erőt kovácsolni.

Mobil applikáció készítés

Ha növelni szeretné azok számát, akik igénybe veszik szolgáltatását, vagy vásárolják termékeit akkor ezt hatékonyabban érheti el mobil applikációval, mivel az ember több mint 80%-a már csak mobilkészülékéről netezik. Az apllikációk több lehetőséget biztosítanak, hogy elérje vevőit mint egy hagyományos weboldal. Ha egyedi ötlete van és csak kivitelezőt keres, akkor is számíthat szakértelmünkre!

Kereső optimalizálás - SEO

Ki ne szeretne elsőként felbukkani, amikor az ügyfelek keresgélnek a neten? Erről szól a kereső optimalizálás, angol nevén a Search Engine Optimization, vagyis a SEO. Ez egy folyamatos, hozzértést kívánó feladat. Vannak fizetett hírdetési formák, de javasoljuk, hogy ezt is bízza inkább szakembereinkre, mert könnyen el lehet költeni rengeteg pénzt haszontalanúl. A szekértőinkkel nem csak pénzt, de időt is spórol.

Vevőszerző ügynökség

VEVŐSZERZŐ KREATÍV ÜGYNÖKSÉG VAGYUNK

Mit kínálunk ügyfeleinknek? Folyamatosan elégedetté tesszük őket. Figyeljük a vágyaikat, céljaikat, kívánságaikat, és megvalósítjuk azokat.
EHHEZ NAPI SZINTEN SEGÍTJÜK ŐKET, TANÁCSOT ADUNK HOZZÁ, SZÉPEKET RAJZOLUNK, WEBOLDALT TERVEZÜNK, FOTÓZUNK, PARTNER RENDEZVÉNYT SZERVEZÜNK, BEFEKTETŐT HOZUNK.
RÉGI VEVŐKET TARTUNK MEG ÉS ÚJAKAT HOZUNK BE KÜLÖNBÖZŐ CSATORNÁKON. BEVÉTELT NÖVELÜNK.
BIZALMAT ÉPÍTÜNK ÉSMEGTARTJUK AZT, MUNKÁNKKAL FOKOZZUK PARTNEREINK SZAKMAI SIKERESSÉGÉT.

a.

CÉGES PROFI ARCULATOT ÉPÍTÜNK

Bizalomkeltő arculatot építünk. Előnyösebb lesz a cég megítélése, jobban fogy a termék, bátrabban jön a vásárló, több lesz az ügyfél.
Megjelenésben előnyösen! Szóban, írásban, yomtatva és Online.

qode interactive strata

FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS

Ügyfeleinkkel folyamatos a kapcsolattartás, hiszen legtöbbjükkel együtt dolgozunk az ötleteiken, és heti szinten készítünk új facebook bejegyzéseket és hozzá grafikákat.
Van több olyan havidíjas csomagunk, amelyekben tanácsadási, grafikai és marketing feladatokat szerveznek ki nekünk partnereink.
Így ők a saját szakmai és napi munkájukra tudnak koncentrálni, ezekre több idejük marad.

APPLIKÁCIÓ FEJLESZTÉS

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Conso nantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia.

APPLIKÁCIÓ fejlesztés
q

GYORS ÉS HATÉKONY ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Meglévő ügyfeleinkkel külön “osztály” foglalkozik.
Megbízásaink folyamatai jól követhetőek, legyen az tárhely support, logó tervezés vagy weboldal/áruház készítése.

Bizonyára talált már olyan szolgáltatást, amely érdekli Önt! Ne várjon, vágjon bele most!